Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Isnin, 4 Jun 2012 | 10:44 PTG | 0 Atasinchi

Nangis pon tak guna lah bongok !
*tonjol kepala sendiri


Hollo ! dah lama gila x update blog ni . Hmmmmp . SANGAT-SANGAT BERDEBU ! . Maaf , me so so so so buzy . #ohmyenglish
Actt , nak cerita ni , kite ngn Capital I dah CLASH . CLASH CLASH CLASH . HAHA XD
Jum bace letter kat bawak tuuuuuuuuuuuuu ...


'Dear you , I think this is the suitable time for me to tell you what I want to say all this time .
Today , 9 MAY 2012 is our One year’s anniversary . And on this date too , we’re officially OVER . You may be schock by hearing me saying OVER. Yes , on this date , this hours , this minutes , this second ,  Im not your girlfriend anymore . This is the reason why im letting you go :
11)      I HAD A FEELING THAT YOUR LOVE FOR ME ISN’T EXIST ANYMORE
22)      I LOSE MY HOPE TOWARDS YOU
33)      IM GOING TO FOCUS ON MY STUDY BECAUSE I ALWAYS THINKING ABOUT YOU ALL THE TIMES
44)      I DON’T THINK YOU’RE HAPPY WITH ME
55)      YOU’RE AVOIDING ME
66)      YOU TREAT ME LIKE IM NOT IMPORTANT IN YOUR LIFE
77)      WE ARE NOT LIKE WE BEFORE
88)      YOU’RE NOT THERE WHEN I NEED YOU
99)      IM NOT GOING TO HURT MY FEELING ANYMORE
110)   I WANT THE BEST FOR YOU

I hope you understand that all this time , IM HURTING THINKING ALL OF THIS . Im sick of myself pretending that im happy . Im sorry , I hope you can accept my request . I don’t want anyting for you , I just want to be free and see you happy with your own life . I pray all the best for you . Thanks for everything . Thanks for making me happy during this one fine year J I’ll remember all the memories that we had forever . Thanks for being my boyfriend . Thanks for being the one I loved .
Let me keep my love towards you inside my heart . I hope we can be best friends forever . I hope you’re not forgeting me and all this sweet memories that we had together . I hope you can understand me . Don’t worry , im not angry with you . I just wanna tell you everything that had been in my heart all this time . Im sincerely loving you . Im sorry .'

Tapi kan , KITA MACAM MENYESAL :(
HMMMPP -.- KBAI .
                                                                                      
________________________________________________________________________________________
Isnin, 2 Januari 2012 | 2:34 PG | 0 Atasinchi
New Year :]]

New Haircut :[[


Argggghhhhhhhhhh ! -.-' Nampak tajuk entry tuu ? Ehh shit -.- nyonya tu salah potongg pulakk tuu ~ grrrr ~ Habes nipis rambut akuuu ~ lame aku belaaaaaaa tauuu ~ :3 aku dah cakap takyah nipiskan , just potong depan pendek jerr ~ hadoiy -.- yangg nyonyaa manis dengar cakap mak akuu tu dahh kenapeee ~ GRRRR ~

LOL -.- tadi mase pergi daftar sekolah kat TIGS memang poyo gilaaaaaaa guaaaaa -.- sumpah macam beruk sebab tercari-cari si Nurish omeii :P Last-last sampai ke balik aku tak jumpee diaaa punggg ~ Haissh .
Takdek rezeki kutt . Btw , tadi kat sana memangg Ughhhhh ! Everybody just senyum senyum kerang busokk then haram nak tanyee name or whateverr ~ brrrrr ~ Esok , aku nak gi asrama lakk ~ hmmmmmmmmmmmmmmm -.- Bye guys :[[
________________________________________________________________________________________
Jumaat, 30 Disember 2011 | 6:36 PTG | 0 Atasinchi


Ohai korangg :[ Hari ni last day of 2011 kenn ? Hmmm . Sedih siuttt ~ Rase nak nangis jeeeee ~ Banyak sangat kenangan-II manis dalam 2011 ni , banyak sangat ~ sampai tak teringat . Part yang teringat tu konfem lhaa part yang bolee buat aku gelaaaaakk :'D 2011 is FOREVER THE BEST !

Next year aku Form 1 , okey jakun sekejap ~ Tahun depan aku masuk asramaaaa :'( Hello TIGS Goodbye SKSC  . Banyak sangat kenangan manis kat Sk Seri Comel :[ Dari aku 7 tahun , aku belajar membaca , menulis , mengiraaa n semuaa semuaa dekat situ . Aku kenal kawan-kawan aku pun kat situ . Sekolah tu TERHEBAT ! Aku akan ingat sekolahh tu sampai mati :[

To all my dearest 6Usaha friends , aku harap korang tak lupeekan aku kay ? Banyak sangat kenangan-II aku dengan korangg yang aku xdapat nak lupekan :[ Belajar rajin-rajin kay ? Nanti dah berjayee jangan lupekan aku pulakk ? Sayang korang ketat-ketat sampai mampus :*

                                                      Gambar kenangan Tahun6 SKSC


























                                                    Semoga Korang Maju Jaya Selalu :'D







Hello 2012 :) Ape azam aku untuk tahun 2012 ni ? Hmmm -.-' Give me a minute . Ohyes ~! Azam aku tahunn ni ialah . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ^%U@%&@@^*$$@ > > > > >%$^ (&%*&^%@!$&$&^^$^*%*%^&%(%&%&(&(&^(^&(^%*&$%$  . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. .. . . . .
Biar aku dengan ALLAH je tahu :) Anda ? ye anda yang sedang bace tuuuu ! Yang comel / handsome tuu ! Mesty ade azam kan ? Saya doaaaaakaaaannnn azam anda tercapai kay ? muahh :*
________________________________________________________________________________________
Ahad, 4 Disember 2011 | 6:29 PTG | 0 Atasinchi
Grrrr -_____-' Siape kau sebenarnye weehh >< Disebabkan kau aku ngan Teeettt hampir nak gaduh tauu >< Ape motif kau nak buad cmtu kat blog kiteorg ? Kau dah kutok blog aku n hack aku kat shoutbox si Teeettt tu . Hisshh . Ape motif kau ? Sje nak buat kiteorang gaduh ? Weehh >< aku tak kenal diaa punn tau . Yang kau punya BAGUS sangat nak buat kiteorang gaduh ni pasal wehh ? Macam %$&)^ tau tak -.-' ?


Nasib baik lhaa bende ni dah settle , kalau tak berperang dah aku dengan Teeettt tu .To cik Anon yang mungkin sedang membaca entri akuuu , yang sedang bukak blog aku yang kau kate burok ni , silee lhaa jangan fitnah-fitnah orang kay ? takyah nak hack orang sangat ? Habes aku dengan Teeettt jadi mangse kau . Sesiape pun kau , please im begging youu stop doing this kay ? -.-' Cam kau tu gud2 je ek nak laga-lagakan orang ? Pffffffffftttttt -.-' 


To Teeettt , aku nak mintak maaf sangat-sangat kayy ? Aku xbermaksud nak serang kauu . Aku cume nak tanye je betul ke kau Cik Anon tu . Sebab ade orang ckp dgn aku , IP kau dengan Anon same . Hmmm . sorry kay ? Nasib bek bende ni dah settle . Korang pun boleh tengok entry si Teeettt ni jugak kat >sini<


I HATE YOU CIK ANON



________________________________________________________________________________________
Jumaat, 2 Disember 2011 | 7:54 PTG | 0 Atasinchi
Ohey Cik Anon ! Awak baik lhaa hari ni non . COMEL je kite tengokk awakk tauuu .
Meh meh sini kitaa nak cium awak sikit :* Haaa kan dah merah sikit pipi anon tuu .
>< Ehhh bangang nyee Anon ! Kau siapee haaaaaaaaaaaaaaaa ? *jerit 
Mulut tu bolehh senyap sikit taak ? Datang blog orang n then nak maki-maki aku lakk :X (tengok kat shoutbox) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ><' Bodo-II je kau en ? Ade hati nak kate blog aku buruk lhaa , aku ni bajet cun lhaa ! Tahu lhaa kau xde an ? xde an ? Pehhh  >< Aku paling benci orang macam kau kayy
-________________________________________________________________-
Meluahkan perasaan cemburu tu dengan kutok-II . Kepada Anon yang mungkin tengah membacee dahdah letteww . Aku nak mintak maaf lhaa kat kau kalau aku de wat salah ke ape kee --' Jujur lha dengan aku siapa kau . Haihh -_-'




Ohh ohh ohh ! Ade sorang budak cun gilaa gaban nehhh cakap aku cun sehhh :>
*bangge siut
Cehhh , tadee lhaa acct tadi aku buat status pasal cik Anon nehhh :* Budak cun tu ponn komenn .


click untuk tumbesaran
Thanks bebanyak untuk cik cun ni . Dia bekup aku sehh >< *takpercayepulak Hihi
Dia ni cun gilaa sehh >< jelly aku dibuatnyeeee 


SCROLL LAGI KEBAWAH 
































LAGI




























Bersedia lhaa ...






















Cun kan ? :*

Taaaaaarrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! See gambo kat ats ni ? Cun kan ? Ye memang cunn punss . Tapi diaa dah berpunyaa kay ? So tayah gatal-II nak ngorat diaa kayy ? :*
________________________________________________________________________________________
| 6:52 PTG | 0 Atasinchi
Ohai :D Weeeehhhh , aku nak cerita pasal pendek akuu ni ♥ Acct aku rindu diaa gila gaban sehhh :[ Dah lame aku tak text dengan diaa , gayut lame-lame dengan diaa , chat dengan diaa . Hmm . Birthday diaa pun dah nak dekat . Aku tak tahu nak beli hadiah apee untuk diaa -__-' Ade ideaa tak ? Kalau ade , add fb aku n inbox aku ideaa korang tu kayy ? cium sikt :* Hihi XD sumpahh , memang rinduu gilaa kat pendek aku tuuuu :[ Aku start rindu diaa bilaa aku bace ucapan dia kat aku mase last day tuu :'[ Sedihh wehhh

‎"Assalamualaikum Purple . Oren nak mintak maaf atas semua kesalahan Oren terhadap Purple . Oren nak ucapkan tahniah kat Purple sebb dapat keputusan yang cemerlang dalam UPSR . Oren nak berterima kasih kat kat Purple sebab banyak membantu Oren dalam menyelesaikan masalah yang sungguh besar pade tahun ni . Purple banyak luangkan mase dengan Oren . Contohnye : Call2 waktu malam , Bergurau kat sekolah n macam2 lagi lhaa . Klau masuk asrama jgn lupe kat Oreng n semua orang tau . Oren harap Percintaan kitaa masih dengan bertali.

I need u forever , I miss u forever and always love you "

HAHA XD Biase je ken ayat diaa ? Biasa pun dah okeyy lhaa tu . Kau ade ? kau ade ? Xde kan ? hihi xD Iloveyousomuch pendek  





________________________________________________________________________________________
Khamis, 1 Disember 2011 | 11:53 PTG | 0 Atasinchi
*Sekadar gambar hiasan
Ohai :D Hari ni aku teramat lhaa buzy mengedit blog Nurish Omei ni . Acct diaa orang pertama yang aku edit blog full . HAHA XD yang lain2 sebelum ni tu cume sikit2 jehh >< hehe XD Jangan lupaa visit blog diaa kayy ? *hasilpenatlelahakutuu!


                                                           
:*
Okeyy diaa ni si Omei Nurish  ♥   Omei kan diaaa ? Yee sayee tahuuuuuu diaa omeii :* hehe XD First time aku jumpe diaa mase kat Uthm . Mase tu ade program motivasi . Aku tak bertegur punss dengan diaa just jeling - jeling jee . Hihi XD pastu akuu aku carii lhaa FB diaa sebab mase kat Uthm tu dia curi2 bukak FB kat Library . *kantoi Lpas dah add si Omeii ni . Aku mulaaa rapat dengan diaa , dialah selalu walling2 dengan aku time aku bosan --' Kitee syang Omeii kitaaa ni Hope kiteee dapat jumpaa lagii kayy ? :* ILY    


Omeii   
Myzee Ber   Ni lagi satu Omeii . Acct diaa ni OLD FRIEND akuu :[ Kenape old friend ? Sebab diaa dah xrapat dengan aku sekrang macam duluu . Sekarang dia dah HOT gilaa bebeh :* Aku ni tak HOT mane punss :[
Seriously , rindu gilaaaa time dulu-dulu . Duuuuuuuuuuuuuuluuuuuuuuuuuuuuuu , dia selalu gurau-gurau dengan aku . Tah pape je kiteorang merepek XD Disebabkan akuu nak fokus UPSR , aku dah jarang on9 . Haishhh -_________- Sekarangg aku dah free :D Tapi aku xtahu camne nak mulaaakan . Ohmai :O Rindu gilaaaaa dekat Justin Bieber kitaa yang sorangg ni . Dahhh dahh . Cukup lhaa sampai sini aku merepek . Jage Taylor Swift baik-baik kayy Myzee ? HIKHOK :)
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google