Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 3 Jun 2011 | 8:01 PG | 0 Atasinchi
awww :*

koranggg! korang tengok tak cerita NORA ELENA? tak tengok? kesiaannn! MANUSIA PALING MALANG LA KAUU ! AHHA!
best gila kan cerita tuh? sweet sesangt! kalau part sedih tuh , memang boleh buad qila menangis taww :(
p/s: Seth Tan (Aaron Aziz) memang sesuai betul dengan Nora Elena (Siti Saleha)


tapi , aku baru je tengok cerita ni . tak tahu pulak dari episode berape. sebab selame ni aku tak sempat tengok sebab sebok tusyen ! arghhh! ruginye akuuu!
aku rase nak beli je novel KASIH YANG SUCI tuu .! nakkkkk!!!!!




Hope citer ni ade penghujung yang indahh !!!! awwww *gediks gilaa :P


:)
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google