Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sabtu, 30 Julai 2011 | 10:50 PTG | 0 Atasinchi
Hazim-Farah-Me-Ikmal-Wani
# contoh semata-mata
 fuuuhhhhh , sumpah semalam memang gila HAPPY ! 
dari pagi sampai petang ! merayap je kejenye ! mula-mula cakap dengan parents ade study group . Pastu tak belaja pon , lepak-2 umah Ikmal jerrr .....
ONLINE Facebook lahh , main bola dengan adek dia (piqi) , buad video macam orng gila , snap picture n whatever stupid things.. Dah dekad tengahari tu kiteorang decide nak balik , aku naik basikal dengan Farah , wani .. Ikmal naik moto merah dia dengan hazim .. mule-2 kiteorang ronde-2.. pastu aku ngan Farah decide nak cabut lari balik.. dyorang pon ikot .. smpai umah aku.. aku troz blek umahh... dyorg kate nak lepak umah atok Ikmal tapi last-2 balek rumah aku jugakk..Kiteorang semua mule petik buah-buahan kat belakang rumah aku.. ade RAMBUTAN , MANGGIS & PULASAN *yang xberape masak.


Dah banyak petik rambutan , tetibe atuk aku pulak menyibuk *sorry tok . Dia amek semua rambutan yang xberape merah tuhh.. aku ingatkan dia nak blaa terus ... rupenye , dia suroh kiteorang petik rambutan yang kat tepi parit , sebelah sekolah agame * dah lame aku teringin nak makan rambutan tu ohhh !
Semua rambutan kat situ MERAH-MERAH nak mampus ! ahhhh ! sedapnyeee !
aku pon amek lah galah yang ade kt belakang.. kiteorang semua dengan muke yang xmalunye bawak galah tu seberang jalan * aww , malu ! 
Adessssssss ,, tanah kat situ tanah jerlos plak uee . Habis kasut aku yang lawaa.. *tak lawa pon , pakai selipar je . seperti yang dirancang , kami pon memulakan operasi (OPS RAMBUTAN) dengan jayanya.. Hazim dengan Ikmal je lelaki , so diorang kene la standby kat parit kalau-2 rambutan tu jatuhh.. nseb air cetek.. orang susah-2 petik rambutn dia bley sdap-2 men lumpur kt bwahh..perrhhh ,, nak baling2 kat orang lak uee.. Btw , kaki wani kene duri kesian dia :( * xde pape pon sbnrnye


Lepas dah habis petik rambutan tu *sampai botak dah pokok tuh.. kiteorang pon singgah umah hazim yang seberapa CENTIMETER je dari sini untuk membersihkan diri yang dipenuhi lumpur , lagilagi Ikmal :P mase otw nak pegi umah azim , aku n farah sempat tanye imal "Kalau Intan tengok kau mcni ape dia ckp" Ikmal cakap "satu bende je dia akan cakap ASTAGHFIRULLAH
p/s: Intan ue mem kiteorang yang minat Imal :)
diorang memang sumpah gila ! main simbah-2 air plak haiii ! habis basah baju pink + seluar pendek aku ! hahahhahaha! seluar imal kotor gila ! dah la seluar putih.. ish-2 ..

Mase kiteorang OTW nak balik , adelahh mamat tukang betulkan paip kat depan rumah Irfan*gegulahati mintak rambutan sikit.. whooaaahhhh ! dia nak amek lebih , sekali kene sound dgn wani... ahakss ! dengan tak malunye lagi kiteorang lintas jalan...dengan baju kotor-2 macam pengemis bak kate Ikmal 'pergi macam orang kaye balik macam GEMBEL' Sampai je rumah aku , diorang semua dah lepak dahh.. masing-masing buad hal masing-2 .. yang si Wani sebok nak membahagi-bahagikan rambutan .. maklumlah dah pukul 3.. pukul 4 ade match plk..mase amek macam bnykk.. bile dah bahagi-2 skit lah plakk..
hehhehehe.. tapi pape pon memang haritu kiteorang hepyy gilaaaaaa !
Hope kiteorang xkan lupe tuh semua n be friends sampai mati :)




            I LOVE YOU GUYS :)
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google