Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 2 Disember 2011 | 7:54 PTG | 0 Atasinchi
Ohey Cik Anon ! Awak baik lhaa hari ni non . COMEL je kite tengokk awakk tauuu .
Meh meh sini kitaa nak cium awak sikit :* Haaa kan dah merah sikit pipi anon tuu .
>< Ehhh bangang nyee Anon ! Kau siapee haaaaaaaaaaaaaaaa ? *jerit 
Mulut tu bolehh senyap sikit taak ? Datang blog orang n then nak maki-maki aku lakk :X (tengok kat shoutbox) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ><' Bodo-II je kau en ? Ade hati nak kate blog aku buruk lhaa , aku ni bajet cun lhaa ! Tahu lhaa kau xde an ? xde an ? Pehhh  >< Aku paling benci orang macam kau kayy
-________________________________________________________________-
Meluahkan perasaan cemburu tu dengan kutok-II . Kepada Anon yang mungkin tengah membacee dahdah letteww . Aku nak mintak maaf lhaa kat kau kalau aku de wat salah ke ape kee --' Jujur lha dengan aku siapa kau . Haihh -_-'




Ohh ohh ohh ! Ade sorang budak cun gilaa gaban nehhh cakap aku cun sehhh :>
*bangge siut
Cehhh , tadee lhaa acct tadi aku buat status pasal cik Anon nehhh :* Budak cun tu ponn komenn .


click untuk tumbesaran
Thanks bebanyak untuk cik cun ni . Dia bekup aku sehh >< *takpercayepulak Hihi
Dia ni cun gilaa sehh >< jelly aku dibuatnyeeee 


SCROLL LAGI KEBAWAH 
































LAGI




























Bersedia lhaa ...






















Cun kan ? :*

Taaaaaarrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! See gambo kat ats ni ? Cun kan ? Ye memang cunn punss . Tapi diaa dah berpunyaa kay ? So tayah gatal-II nak ngorat diaa kayy ? :*
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google