Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Khamis, 1 Disember 2011 | 9:20 PTG | 0 Atasinchi


OHai guys ! Ade berita howt ! Panas ! Terbakar ! Aku join CONTEST PICTURE BY INTAN AND BUNGA ! *sajenakbuatgempak  Hehe XD soee pade yang pengsan *cewah


Okeyy , here some important thing that you guys must know .




1.WAJIB follow blog intan dan bunga
2.Malaysian blogger only
3.Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah contest ini.
4.Buat satu entry yang bertajuk "contest picture by intan and bunga".
5.Terbuka kepada blogger perempuan sahaja
6.Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog intan atau bunga
7.Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay..makesure dorang tahu k ye..inform kat dorang.
8.Like fanpage nie &intan dan bunga & Masukkan link entry contest anda tu ke dalam ruangan comment intan ATAU bunga (jika dari blog intan sila masukkan dalam ruangan comment blog intan, jika dari blog bunga sila masukkan dalam ruangan comment bunga)9.gambar korang mesti berdua atau selebihnya ,tak kisah dengan pkwe,family ke kengkwan..10.paling comand korang boleh hantar 2 saje picture sweet korang
Gambar yang aku pertaruhkan :




Siapakah ? Apakah ? Ehhhhh >< okeyy guys , ni BFF aku . Name dia Farrah Farhanah Bt Saipol Nawaf . Aku kamcing dengan diaa since Tadika mase umur aku 4tahun . Lame kan ? Ohyes :O Aku sayang diaa gegileee  Dia selalu ade untuk akuu . Share masalah dengan aku . GOSSIP/MAKI orang dengan akuu . Sumpah aku sayang diaa gilagilaaaa wehhh ><' Hope kau punss macamtuu ;] Thanks untuk everything huns  








Second pict , mase kiteorang masak-masak kat sekolahh . Dari depan Farah , ME , Hamizah . Belakang > Irfan  , Seberin . Diorangg semua memang SUPERB AWESOME  Selalu adee untuk aku n blablabla :) Beruntung akuu dapat kawan macam koranggg >< *janganjellytau . Yang Farrah dengan diaa punyaa lesung pipit comel , Mizah dengan chinese look-alike diaa , Erin dengan sawan OP diaa (Dia selalu angkat tangan n say OP bila jumpa aku) n si Irfan ni tak habes2 dengan mukaa comel diaa tu 




Okeyyy dah habes ceritaaaa :*


Aku nak tag :


Ekin & Nurish
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google