Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Ahad, 4 Disember 2011 | 6:29 PTG | 0 Atasinchi
Grrrr -_____-' Siape kau sebenarnye weehh >< Disebabkan kau aku ngan Teeettt hampir nak gaduh tauu >< Ape motif kau nak buad cmtu kat blog kiteorg ? Kau dah kutok blog aku n hack aku kat shoutbox si Teeettt tu . Hisshh . Ape motif kau ? Sje nak buat kiteorang gaduh ? Weehh >< aku tak kenal diaa punn tau . Yang kau punya BAGUS sangat nak buat kiteorang gaduh ni pasal wehh ? Macam %$&)^ tau tak -.-' ?


Nasib baik lhaa bende ni dah settle , kalau tak berperang dah aku dengan Teeettt tu .To cik Anon yang mungkin sedang membaca entri akuuu , yang sedang bukak blog aku yang kau kate burok ni , silee lhaa jangan fitnah-fitnah orang kay ? takyah nak hack orang sangat ? Habes aku dengan Teeettt jadi mangse kau . Sesiape pun kau , please im begging youu stop doing this kay ? -.-' Cam kau tu gud2 je ek nak laga-lagakan orang ? Pffffffffftttttt -.-' 


To Teeettt , aku nak mintak maaf sangat-sangat kayy ? Aku xbermaksud nak serang kauu . Aku cume nak tanye je betul ke kau Cik Anon tu . Sebab ade orang ckp dgn aku , IP kau dengan Anon same . Hmmm . sorry kay ? Nasib bek bende ni dah settle . Korang pun boleh tengok entry si Teeettt ni jugak kat >sini<


I HATE YOU CIK ANON



PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google