Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 30 Disember 2011 | 6:36 PTG | 0 Atasinchi


Ohai korangg :[ Hari ni last day of 2011 kenn ? Hmmm . Sedih siuttt ~ Rase nak nangis jeeeee ~ Banyak sangat kenangan-II manis dalam 2011 ni , banyak sangat ~ sampai tak teringat . Part yang teringat tu konfem lhaa part yang bolee buat aku gelaaaaakk :'D 2011 is FOREVER THE BEST !

Next year aku Form 1 , okey jakun sekejap ~ Tahun depan aku masuk asramaaaa :'( Hello TIGS Goodbye SKSC  . Banyak sangat kenangan manis kat Sk Seri Comel :[ Dari aku 7 tahun , aku belajar membaca , menulis , mengiraaa n semuaa semuaa dekat situ . Aku kenal kawan-kawan aku pun kat situ . Sekolah tu TERHEBAT ! Aku akan ingat sekolahh tu sampai mati :[

To all my dearest 6Usaha friends , aku harap korang tak lupeekan aku kay ? Banyak sangat kenangan-II aku dengan korangg yang aku xdapat nak lupekan :[ Belajar rajin-rajin kay ? Nanti dah berjayee jangan lupekan aku pulakk ? Sayang korang ketat-ketat sampai mampus :*

                                                      Gambar kenangan Tahun6 SKSC


























                                                    Semoga Korang Maju Jaya Selalu :'D







Hello 2012 :) Ape azam aku untuk tahun 2012 ni ? Hmmm -.-' Give me a minute . Ohyes ~! Azam aku tahunn ni ialah . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ^%U@%&@@^*$$@ > > > > >%$^ (&%*&^%@!$&$&^^$^*%*%^&%(%&%&(&(&^(^&(^%*&$%$  . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. .. . . . .
Biar aku dengan ALLAH je tahu :) Anda ? ye anda yang sedang bace tuuuu ! Yang comel / handsome tuu ! Mesty ade azam kan ? Saya doaaaaakaaaannnn azam anda tercapai kay ? muahh :*
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google