Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 2 Disember 2011 | 6:52 PTG | 0 Atasinchi
Ohai :D Weeeehhhh , aku nak cerita pasal pendek akuu ni ♥ Acct aku rindu diaa gila gaban sehhh :[ Dah lame aku tak text dengan diaa , gayut lame-lame dengan diaa , chat dengan diaa . Hmm . Birthday diaa pun dah nak dekat . Aku tak tahu nak beli hadiah apee untuk diaa -__-' Ade ideaa tak ? Kalau ade , add fb aku n inbox aku ideaa korang tu kayy ? cium sikt :* Hihi XD sumpahh , memang rinduu gilaa kat pendek aku tuuuu :[ Aku start rindu diaa bilaa aku bace ucapan dia kat aku mase last day tuu :'[ Sedihh wehhh

‎"Assalamualaikum Purple . Oren nak mintak maaf atas semua kesalahan Oren terhadap Purple . Oren nak ucapkan tahniah kat Purple sebb dapat keputusan yang cemerlang dalam UPSR . Oren nak berterima kasih kat kat Purple sebab banyak membantu Oren dalam menyelesaikan masalah yang sungguh besar pade tahun ni . Purple banyak luangkan mase dengan Oren . Contohnye : Call2 waktu malam , Bergurau kat sekolah n macam2 lagi lhaa . Klau masuk asrama jgn lupe kat Oreng n semua orang tau . Oren harap Percintaan kitaa masih dengan bertali.

I need u forever , I miss u forever and always love you "

HAHA XD Biase je ken ayat diaa ? Biasa pun dah okeyy lhaa tu . Kau ade ? kau ade ? Xde kan ? hihi xD Iloveyousomuch pendek  





PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google