Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Isnin, 2 Januari 2012 | 2:34 PG | 0 Atasinchi
New Year :]]

New Haircut :[[


Argggghhhhhhhhhh ! -.-' Nampak tajuk entry tuu ? Ehh shit -.- nyonya tu salah potongg pulakk tuu ~ grrrr ~ Habes nipis rambut akuuu ~ lame aku belaaaaaaa tauuu ~ :3 aku dah cakap takyah nipiskan , just potong depan pendek jerr ~ hadoiy -.- yangg nyonyaa manis dengar cakap mak akuu tu dahh kenapeee ~ GRRRR ~

LOL -.- tadi mase pergi daftar sekolah kat TIGS memang poyo gilaaaaaaa guaaaaa -.- sumpah macam beruk sebab tercari-cari si Nurish omeii :P Last-last sampai ke balik aku tak jumpee diaaa punggg ~ Haissh .
Takdek rezeki kutt . Btw , tadi kat sana memangg Ughhhhh ! Everybody just senyum senyum kerang busokk then haram nak tanyee name or whateverr ~ brrrrr ~ Esok , aku nak gi asrama lakk ~ hmmmmmmmmmmmmmmm -.- Bye guys :[[
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


◕ Big Claps ◕
Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google